fbpx

Coaching módszerek az oktatásban

Humán erőforrás fejlesztés kontrollingja személyiségelemzés és vállalati eredményesség mutatók összekapcsolásával” címmel megjelent cikkünk a Controller Info című szakmai, tudományos folyóirat X. évfolyam, 1. számában.

Dr. Dinnyés Álmos

Az elmúlt években elvégzett többszáz személyiségelemzés eredményeit felhasználva egy kutatást indítottunk el, amelyben a coaching folyamatok során használt személyiségelemzések eredményeit használjuk fel szervezetfejlesztéshez és a vállalati eredményesség javításához. 

A Mészáros Virággal írt első közös cikkünkben azt vizsgáltuk, hogy szakmai és operatív területet vezető felsővezetői párosok esetében milyen DISC elemzéssel feltárható viselkedésmódok határozzák meg a vállalati eredményességet, valamint elemeztük, hogy milyen személyiségprofilú vezetők tudnak hatékonyan együttműködni. 

A következő hónapokban folytatjuk a kutatásokat többek között a hajtóerők (Driving Forces elemzés) és a motivációs rendszer összefüggéseiben, valamint vizsgáljuk a vezető – helyettes profilokat.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Közösségi média

Legfrissebb írások

KATA

A KATA megszűnése sok kisvállalkozást érint. Ebből többféle kiút lehetséges. Bemutatom, hogy stratégiai partnerségben megbízottként is lehet folytatni.

bővebben
LinkedIn
LinkedIn
Share
Follow by Email
Pinterest
fb-share-icon
Instagram