A SIKERED

a szenvedélyem®

Integrált személy és szervezetfejlesztés.
Fedezd fel velünk az üzleti világ rejtett lehetőségeit, és lépj magabiztosan a fejlődés útjára.

A sikered a szenvedélyem

Integrált személy és szervezetfejlesztés.
Fedezd fel velünk az üzleti világ rejtett lehetőségeit, és lépj magabiztosan a fejlődés útjára.

Miben tudunk segíteni?

Amikor változás előtt állsz, vagy ha úgy érzed, hogy elakadtál, akkor egy külső segítő tud új perpektívákat mutatni. Meg tudja mutatni, hogy van következő lépcsőfok. Ilyen helyzetek előfordulnak a magán- és az üzleti életben is.

A megoldáshoz vezető út összetett. Egyrészt veled foglalkozunk, hogy megtaláld az erőforrásaidat, túl tudj lépni a csak fejben létező korlátaidon, és el tudj indulni a változás útján. Másrészt foglalkozunk azzal a környezettel, amiben benne vagy: ez lehet a családod, egy közösség vagy akár a vállalkozásod is. 

Segítek, hogy megismerd valódi képességeidet és erősségeidet, tágítsd a határaidat, legyőzzed az elakadásaidat:

Segítek abban, hogy a vállalat alkalmazkodni tudjon a külső és belső környezet változásaihoz, és képes legyen a folyamatos fejlődésre:

Ki fog neked segíteni?

Dr. Dinnyés Álmos

Az elmúlt évtizedekben hazai és nemzetközi környezetben szereztem vezetői tapasztalatokat, dolgoztam a versenyszférában és a közszférában is. Munkáim sokfélék voltak, többségében valamilyen szervezeti változáshoz kapcsolódtak: átszervezés, informatikai rendszer bevezetés, válságmenedzsment.

Megtanultam, hogy a siker minden esetben három tényezőn múlik: a résztvevők szakértelmén, az emberek hozzáállásán és együttműködésén. Tanácsadóként és trénerként a szakértelem megszerzésében segítek, coachként az emberek fejlődésében, mediátorként pedig az együttműködésben.

mottóm: "A sikered a szenvedélyem"®

Akik mellettem állnak

Hiszek abban, hogy akkor vagyok hiteles, ha csinálom is, amivel dolgozom, így én már megtettem az első lépést a generációváltás folyamatában. Mindkét lányom Lili és Borka is részt vesz a cég tevékenységében. Egyelőre a tanulmányaik mellett, de egyre aktívabban.

Progressment Group néven működünk együtt szakértő kollégáimmal. Együtt tudjuk a személy- és szervezetfejlesztés területén ezt a széles szolgáltatási portfóliót biztosítani ügyfeleink számára. 

Csoportunk tagjai régóta ismerik egymást, számos megbízást teljesítettünk együttműködésben. Mindannyian hisszük, hogy jó befektetés önmagunkat fejleszteni, ezért rendszeresen veszünk részt továbbképzéseken, és amikor kell, segítünk egymásnak például szupervízióval.

Partnereim

Személyiségelemzéseket a TTI Success Insights által fejlesztett módszerekkel végzek. Ezen a téren a világ több mint 40 országában rendelkeznek több évtizedes tapasztalattal.

Az elemzések kiválóan használhatóak egyéni fejlesztéseknél coaching folyamatokban, pályaválasztásnál, karriertervezésnél,  munkaerő kiválasztásnál. 

Szervezetfejlesztés során a tesztek alkalmasak csoportos értékelésre, tréningekhez, konfliktuskezeléshez, és egyes szakmai képzésekhez például értékesítők számára.  

A Besser Siegmund Institut vezetői dolgozták ki a wingwave és a magic words módszertant, és tartanak képzéseket a világ több országában.

Az elmúlt pár évben az idegtudomány legújabb eredményeire építve fejlesztik tovább. 2023-ban pedig elkezdték meg a hipnózis alapú wingwave coaching oktatását.

Az intézet képzései ISO 9001 szerinti tanúsítvánnyal is rendelkeznek.

A Győri Mediátor Műhely 2021-ben jött létre az alapító tagok önkéntes szakmai szervezeteként. Tagjaink mindegyike hosszú évek óta foglalkozik az emberi kapcsolatokkal, és az ezek során keletkező viták, nézeteltérések hatékony rendezésével. Van köztünk jogász, coach, üzleti tanácsadó, és intézményvezető. Élettapasztalataink, közös gondolataink, céljaink ösztönöztek bennünket arra, hogy egymással szövetségbe lépve közösen mutassuk meg a közvetítés lehetőségeit. Célunk elsősorban a mediáció népszerűsítése, ennek az alternatív, békés vitarendezési módnak a bemutatása, szemléletformálás. Mi mindannyian hiszünk a közvetítés erejében, az emberi konfliktusok rendezésére kiváló lehetőségnek tartjuk. Hasonlóan gondolkodunk arról, hogy mit lehet, és mit nem érdemes mediálni.

A SEED Alapítványt 1990-ben hozta létre több kormányzati szerv, vállalkozói érdekképviselet, bank és oktatási intézmény azzal a céllal, hogy a hazai kisvállalkozások fejlesztéséhez módszertani hátteret és konkrét támogatást nyújtson.

Az alapítás óta eltelt 30 évben a SEED Alapítvány számos hazai és nemzetközi kutatásban, módszertani fejlesztésben és adaptációban vett részt azzal a céllal, hogy az általa nyújtott szolgáltatások mind jobban illeszkedjenek a célcsoportok fejlődési igényeihez.

Az alapítvány vállalkozásfejlesztő programjaiban már 2019. óta részt veszünk mentorként.

Írások a változásról és a fejlődésről

Miért született ez a blog?

Személy- és szervezetfejlesztéssel foglalkozó blogunkat azért hoztuk létre, hogy segítsünk és inspiráljunk téged a világban való sikeres navigálásban. Tudjuk, hogy az élet tele van kihívásokkal, nehézségekkel és döntésekkel, és éppen ezért szeretnénk megosztani veled az általunk szerzett tapasztalatokat és szakértelmet.

fountain pen on spiral book
fountain pen on spiral book

Egy sikeres generációváltás

A SEED alapítvány országos mentorprogramja keretében dolgoztam mentorként Fehér Norberttel , hogy át tudja venni a családi vállalkozás a Fehér-Truck Kft. irányítását.

Ha neked is van családi vállalkozásod, tudd, a generációváltást nem lehet elég korán elkezdeni. Nézzed meg az alábbi videót és inspirálódj!

Ügyfeleink mondták

Minden ember vagy tanító vagy ajándék… Bizton állítom, hogy Álmos mindkettő. Felkészült az adott területből, szervezetből, szakmailag professzionális. Emberileg hiteles, biztonságot nyújt. Kaptam sok új ismeretet, használható “iránytűt”.

Szabó Regina, ügyvezető

Az Álmossal való beszélgetés megmutatta nekem, hogy mégis van értelme a személyiségelemzésnek. Tükröződik a szakértelem és a tapasztalat rajta, illetve a kiadott munkájukon is. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Sóti Richárd

Kötelező!!!

Gergely Árpád, ügyvezető

Szakértelem. Hitelesség. Őszinteség.

Dallos Csilla, pályaválasztási és karrier-tanácsadó

Életem legjobb szakaszában találkoztam Álmossal. Hatalmasat lendített rajtam elakadásaim leküzdésében! Mindenkinek szívből ajánlom , kimagasló szaktudással rendelkezik. Hálás köszönet

Bozsóki Nándor, vállalkozó

Akiknek fejlődéséhez már hozzájárultunk

Kapcsolat